Zondag

Zondag 5 juni 2022

Familienamiddag


Op zondag wordt het terrein van de Ubbelvelden vanaf 13u30 omgetoverd tot een pretpark voor onze jongsten. Voor hen is er weer een bonte verzameling van speelse, plezante en sportieve activiteiten in mekaar gebokst.


Het park zal gevuld zijn met volgende attracties:

  • Springkastelen
  • Peuterhoek
  • Grime en glitter tattoos
  • Auto- en fietshoek
  • Kleur- en knutselhoek
  • ...


Vanop het feestterras kunnen ouders en sympathisanten de jonge gasten observeren en aanmoedigen onder het nuttigen van een hapje en een drankje.


Een leuke familienamiddag met tal van plezierige attracties en activiteiten GRATIS voor kleine en grote kinderen.

Algemene oldtimer-meeting


Naast de familienamiddag zal er op zondag ook een algemene oldtimer-meeting plaatsvinden. Kom zelf met je oldtimer (auto, fiets of brommer) op het terrein staan of kom gewoon genieten van de vele historische voertuigen.


Info en inschrijvingen via frank.westhovens@telenet.be

Ingang oldtimers: Poelenstraat tussen nummer 42 en 44, Heusden-Zolder.


Aanvang: 13u30


Er zijn prijzen voorzien voor de oldtimer top 3.


Foodcorner


Na een hele dag druk ravotten en ontspannen terrassen hoef je niet naar huis wanneer de honger roept. Wij voorzien een heuse foodcorner die dat probleem voor je oplost. Gezellig blijven hangen is de boodschap!

Prijsuitreiking reuzetombola


Feeling lucky?

Doorheen het hele weekend kunnen er tombolalotjes gekocht worden. De hoofdprijswinnaars winnen een ballonvaart! Daarnaast zijn er nog veel andere leuke prijzen voorzien zoal een duo gelaatsverzorging met massage, Wellnessbon, circuitdoop, paintballpakket voor 10 personen,...


Omstreeks 18u00 worden de prijzen uitgedeeld

De gelukkige winnaars van de ballonvaart kunnen, indien de weersomstandigheden het toelaten, diezelfde avond nog genieten van hun luchtdoop.


Let op: prijzen worden enkel verloot onder de aanwezigen!.

Quiz


Dit jaar zal de 4e editie van onze Boekt Feest Quiz plaatsvinden. Haal die encyclopedieën maar van onder het stof om de grijze hersenmassa nog eens uit te dagen.

Vijfendertig teams van 6 personen kunnen zich op zaterdagavond met elkaar meten in een quiz met 8 themaronden en enkele puzzelopdrachten.

De quiz start stipt om 19u30.


Wil jij met een leuk gezelschap deelnemen? Dan kan je hier inschrijven vanaf 1 april.  


Het niveau van de quiz komt  overeen met het niveau van "Pappenheimers" of "De Slimste Mens ter Wereld" (Niveau D).


Gewonnen, verloren of ergens in de middenmoot geëindigd... we sluiten dit weekend samen gezellig af met een drankje en een leuke babbel.