Zondag

 

Familienamiddag

 

Op zondag wordt het terrein van de Ubbelvelden omgetoverd tot een pretpark voor onze jongsten. Voor hen is er weer een bonte verzameling van speelse, plezante en sportieve activiteiten in mekaar gebokst.

 

In het park kom je uiteraard weer springkastelen, clowns, grime- en tattoostandjes, een kinderboerderij,, een peuterhoek en nog veel meer tegen.

 

Als je even wil ontsnappen aan de realiteit kan je in de green key fotostudio jezelf transporteren naar een virtuele wereld en dit unieke resultaat achteraf delen met de buitenwereld.

 

Vanop het feestterras kunnen ouders en sympathisanten de jonge gasten observeren en aanmoedigen onder het nuttigen van een hapje en een drankje.

 

Een leuke familienamiddag met tal van plezierige attracties en activiteiten GRATIS voor kleine en grote kinderen.

Prijsuitreiking reuzetombola

 

Feeling lucky?

Doorheen het hele weekend kunnen er tombolalotjes gekocht worden. De hoofdprijswinnaars winnen een ballonvaart aangeboden door advieskantoor Houbrechts. Maar er zijn uiteraard ook andere interessante prijzen zoals een wellnessbon, een etentje, een mand met lekkers, een bierkorf, een bedovertrek, ...

 

Omstreeks 17u30 worden de prijzen uitgedeeld

De gelukkige winnaars van de ballonvaart kunnen mogelijk diezelfde avond nog genieten van hun luchtdoop, indien de weersomstandigheden het toelaten.

 

Let op: prijzen worden enkel verloot onder de aanwezigen!.

Zondag 20 mei, 2018

 

Algemene oldtimer-meeting

 

Naast de familienamiddag zal er dit jaar op zondag ook een algemene oldtimer-meeting plaatsvinden. Kom zelf met je oldtimer op het terrein staan of kom gewoon genieten van de vele historische voertuigen.

 

Aanvang: 13u30

Inschrijvingen & inlichtingen: erik.vaes1@gmail.com

 

Foodcorner

 

Na een hele dag druk ravotten en ontspannen terrassen hoef je niet naar huis wanneer de honger roept. Wij voorzien een heuse foodcorner die dat probleem voor je oplost. Gezellig blijven hangen is de boodschap!

Live optreden Big Joe & Little Gema

 

Omstreeks 18u kan jong en oud genieten van een optreden van Big Joe en Little Gema. Big Joe is zanger Johan Schroyen en Little Gema is Gema Lopez (zang, marimba & spielerei). In de streek zijn ze beter gekend als Big Joe & Phantom 309 waarmee ze werk brengen van Tom Waits. Speciaal voor ons duiken ze in de koffer van hun favoriete artiesten zoals Amy Winehouse, Bill Withers, David Bowie, PJ Harvey, Neil Young en veel meer.

GET IN TOUCH

Ubbelvelden 104/1

3550 Heusden-Zolder

 

boektfeest@gmail.com